Suspiros Limeños

Ved du hvor suspiros limeños kommer fra?

Los suspiros limeños er den dessert, der skiller sig mest ud på et peruansk bord.

Den udsøgte opskrift er lavet på kondenseret mælk og er en sand fornøjelse for ganen. Den kondenserede mælk, fløde og sukker blandes og så bliver den pyntet med marengs, som giver den en særlig sødme. Desserten er blød, sød og kan forføre med sin udsøgte smag.

 

Det er en enkel opskrift, som er let at lave derhjemme.

Forberedelse:

  1. Bland den kondenserede og usødet kondenserede mælk.
  2. Opvarm ved svag varme indtil det bliver til en samlet masse. For at undgå at det brænder på, skal du konstant røre massen.
  3. I en anden skål blandes æggeblommer og vanilje
  4. Tilføj den afkølede kondenserede mælk til æggeblommerne og vaniljen.
  5. Varm igennem blandingen i en gryde i tre minutter. Lad det herefter afkøle.
  6. Pisk æggehviderne stive.
  7. Bland sukker og portvin i en ny gryde og indtil det er blevet til sirup.
  8. Bland de piskede æggehvider sammen med siruppen og pisk indtil det er blevet til blød marengs.
  9. Placer den bløde marengs i en sprøjtepose
  10. Server desserten med den bløde marengs ovenpå og drys lidt kanel.